SLIMMA KROPPEN OCH GE HUDEN NY SPÄNST OCH LYSTER

Genom avancerad stimulering och bearbetning kan du förbättra hudens kvalitet och forma kroppen.

Fettförbränning

Tack vare det patenterade Alliance behandlingshuvudet gör endermologie det möjligt att punktbehandla och reducera envisa fettansamlingar som är opåverkbara av kost och träning (armar, mage, rygg, midja, lår etc). Behandlingen anpassas efter kundens behov och olika hudtyper.

Reducering av celluliter

Celluliter drabbar 90% av alla kvinnor (även den smalaste och mest vältränade kan få celluliter) och består av lagrat fett och vätska i vävnaden i kombination med dålig cirkulation. Med LPG Endermologie bearbetas vävnaden på djupet, cirkulationen förbättras, fett förbränns och vätska dräneras. På så vis löser behandlingen grundproblemen varför celluliterna uppstår.

Uppstramning av huden

Hudens elasticitet kan påverkas av olika faktorer; viktförändring, graviditet, ålder mm är faktorer som gör att huden tappar sin spänst. Det påverkar hela kroppen men blir ofta mer påtagligt på vissa områden såsom insida lår, mage och armar. LPG Endermologie stramar upp huden och inriktas framförallt på de områden kunden har problem.

Svullna ben

Symtom som tunga, smärtsamma ben, svullna vrister och fötter är ofta en följd av att blodflöde och lymfcirkulation  inte fungerar riktigt bra. Toxiner och slagg stannar kvar istället för att dräneras bort, vilket kan ge svullnad. LPG Endermologie är mycket effektiv för att öka cirkulation och dränage, vilket minskar svullnaden.

Välmående

Behandling med LPG Endermoloigie är i regel behaglig. Kroppsbehandlingen med Alliance påminner om manuell massage i bearbetningen. Upplev en exklusiv behandling som erbjuder extrem effekt och avkoppling.

Före och efter operation

LPGs teknik är idag ofta en standardbehandling vid plastikkirurgi såsom före och efter fettsugning. Med LPG-behandlingar ökar dränage, svullnaden minskar, läkeprocessen påskyndas, blånader blir mindre och ärrbildningen reduceras.

Alternativ till fettsugning – ett skonsammare, naturligt alternativ

Med LPG-behandlingar reducerar du fettet på ett naturligt sätt. Genom den mekaniska bearbetningen av fettcellen mjukas fettet upp och en förbränningsprocess startas. Vetenskapliga studier visar att lipolysen i fettcellen (fettförbränningen) ökar med i genomsnitt 70 %.

Behandlingskur

Antal behandlingstillfällen i en kur varierar från person till person,  beroende på förutsättningar och ambition på resultat. Du har för din bekvämlighet på dig en kroppsstrumpa; Endermowear (en personlig kroppsstrumpa i en utformning och textur patenterad av LPG för en behaglig och effektiv behandling).

Uppföljning av resultat

Efter avslutad behandling bör underhållsbehandlingar (cirka en gång per månad) tas för att behålla dina uppnådda resultat!

TERAPEUTISKA BEHANDLINGAR

​Att massage ger ökat välbefinnande och välmående är väl känt och dessa effekter har även LPG-behandlingar. Genom LPG kan terapeuten dock genom att t ex reglera hur djupt vävnaden och på vilket sätt bearbetningen skall göras åstadkomma mycket mer. Vanliga terapeutiska behandlingar är lymfdränage, lipödem, fibromyalgi och andra smärttillstånd samt reducering av ärr. 

Ökar cirkulation och dränage

LPGs teknik ger förbättrad cirkulation och dränage i vävnaden. Lymfödem reduceras t ex effektivt jämfört med manuell behandling. Behandling av muskler, senor och ligament. LPGs teknik masserar effektivt och ökar bindvävens elasticitet. Det minskar stelhet och ger ökad rörlighet samt förkortar rehabiliteringstiden vid skador.

Smärtlindring

LPG ges för lindrande och avkopplande behandlingar. Den förbättrar och normaliserar vävnadens funktion. LPG används därför t ex för behandling av fibromyalgi, lipödem och reumatism.

Av hygieniska skäl köper du din egen kroppsstrumpa